HurenVerhurenAlgemeenAanbod
 
 
 

Disclaimer

Lees deze gebruiksvoorwaarden (hierna: 'Voorwaarden') zorgvuldig door alvorens de beHome-website (www.behome.nl) te gebruiken. Door de beHome-website te gebruiken, geeft u aan kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de Voorwaarden. Indien u niet akkoord gaat met één of meerdere Voorwaarden, dient u geen gebruik te maken van de beHome-website.
beHome behoudt zich het recht voor om de voorwaarden eenzijdig aan te passen of te wijzigen.

De voorwaarden worden beheerst door Nederlands recht. Ontstane geschillen tussen beHome en derden naar aanleiding van de voorwaarden zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter.

De op deze website getoonde informatie is en wordt door beHome met zorg samengesteld, doch garandeert beHome niet dat de op de website aangeboden informatie en materiaal up to date, compleet en/of accuraat is. beHome garandeert ook niet dat de op de website aangeboden informatie vrij is van fouten, gebreken en/of virussen. beHome garandeert voorts niet dat dergelijke fouten en/of gebreken in de website hersteld zullen worden dan wel virussen verholpen zullen worden.

beHome verstrekt door middel van deze website louter informatie over (financiele) produkten en diensten die door beHome worden aangeboden of waarin zij bemiddelt. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. beHome aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website.