HurenVerhurenAlgemeenAanbod
 
 
 

Werkwijze

Actueel aanbod

Op onze website kunt u ons aanbod bekijken. Indien u automatisch op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe woningen; plaats dan een gratis zoekopdracht.
Wilt u als eerste kunnen kiezen uit het nieuwste aanbod en onbeperkt al onze woningen bezichtigen, schrijft u zich dan in als woningzoekende bij beHome. Als volledig ingeschreven woningzoekende krijgt u twee werkdagen eerder dan overige woningzoekenden per e-mail en/of telefoon het nieuwste aanbod gepresenteerd.

Inschrijven

Bij uw inschrijving als woningzoekende, kunt u al uw specifieke woonwensen aan ons kenbaar maken.
Wenst u als eerste op de hoogte te worden gebracht van ons nieuwste aanbod of wenst u een woning te bezichtigen, dient u te allen tijde het inschrijvingsgeld te hebben voldaan.
Let op: tot 1 April 2019 kunt u zich gratis inschrijven als woningzoekende! Klik hier voor onze inschrijvingsprocedure.

Matching
Iedere woning uit ons aanbod, is persoonlijk door één van de medewerkers van beHome bezichtigd. Zodoende zijn wij volledig op de hoogte van alle kenmerken van de woonruimten die wij aanbieden. Indien u bij ons staat ingeschreven, vergelijken wij alle kenmerken van deze woonruimten met uw specifieke woonwensen. Wanneer een woonruimte overeenkomt met uw wensen, wordt deze direct telefonisch en/of per e-mail aan u aangeboden.
Natuurlijk is het mogelijk ons aanbod te volgen op onze website.