HurenVerhurenAlgemeenAanbod
 
 
 

Werkwijze (2)

Bezichtigingen

Woningzoekenden die bij beHome staan ingeschreven, hebben de mogelijkheid met ons een afspraak te maken om een woning te bezichtigen. Bent u echter nog niet ingeschreven, vul dan snel het inschrijvingsformulier in.
Let op! Om een woning te kunnen bezichtigen, dient u ook het inschrijfgeld te hebben betaald.

Voor de bezichtiging dienen de volgende documenten overlegd te worden:

  1. Identiteitsbewijs/ visum of verblijfsvergunning.
    (In geval van Bedrijfs Onroerend Goed; winkelruimten, kantoorruimten etc. dient u tevens een recent uittreksel Kamer van Koophandel te overleggen.)

  2. Bewijs van inkomsten ( kopie laatste loonstrook, werkgeversverklaring, arbeidscontract, aangifte inkomstenbelasting/ recente balans).

  3. Een recent bank- of giroafschrift. Dit is een simpele doch effectieve methode om te controleren of het door u opgegeven adres klopt.
Uiteraard wordt er zorgvuldig met uw gegevens omgegaan. Een eventuele verhuurder krijgt deze zonder uw toestemming niet te zien.

Indien u een woning krijgt toegewezen betaalt u aan beHome een bemiddelings- courtage, die in de regel gelijk is aan een maand huur exclusief 19 % BTW.
Soms zijn er panden waar de verhuurder de courtage geheel of gedeeltelijk betaalt. Voorts dient u er rekening mee te houden dat u minimaal één maand huur als borg dient te storten.
< Vorige