HurenVerhurenAlgemeenAanbod
 
 
 

Werkwijze

Opname

Het verhuren van woonruimte via beHome is geheel GRATIS! Opname van de te verhuren woonruimte vindt plaats tijdens een afspraak in de desbetreffende woning met beHome.
BeHome verzorgt bij opname voor u de beschrijving en foto’s van de woning om deze op onze website te presenteren.

Promotie

Samen met u stellen wij een profiel op van de gewenste toekomstige huurder. Van iedere bij ons ingeschreven woningzoekende hebben wij de woonwensen in ons bestand. Direct na de opname van de woonruimte gaan wij actief van start met het aanbieden van uw woning bij de door ons geselecteerde kandidaten. Zodoende kan uw huurder al binnen enkele uren gevonden worden. Mocht deze matching niet succesvol zijn dan plaatsen wij de woning op onze website. Tevens wordt uw woning op de website www.pararius.nl geplaatst, waardoor uw woning nog meer aandacht krijgt. Met raamposters hebben wij de mogelijkheid de woning nog effectiever te promoten.
Indien nodig plaatsen wij externe advertenties waarin wij uw woning aanbieden.

Bezichtiging

Met geïnteresseerde kandidaten maken wij een afspraak om de woning te bezichtigen. De bezichtigingen worden altijd begeleid door beHome. Indien de woonruimte nog verhuurd is, nemen wij contact op met de huidige huurder om een afspraak te maken ter bezichtiging.