HurenVerhurenAlgemeenAanbod
 
 
 

Werkwijze (2)

Voorstellen kandidaat huurder

Natuurlijk beslist ú te allen tijde wie uw nieuwe huurder wordt. Als beHome een geschikte huurder heeft gevonden, zullen wij deze in ieder geval schriftelijk aan u voorstellen en met u bespreken.
Indien gewenst zullen wij de kandidaat persoonlijk aan u voorstellen. Aanvullend kan beHome voor u een antecedentenonderzoek verrichten.
Wij informeren u graag persoonlijk over deze mogelijkheden.

Verhuurcontract
BeHome stelt een verhuurcontract op, waarin we naast de standaardgegevens eventuele bijzondere bepalingen opnemen die de verhuurder heeft aangegeven. Na het opstellen zullen wij de overeenkomst bespreken. Zodoende weten de partijen van te voren wat de rechten en plichten zijn. Wanneer er geen vragen meer zijn wordt het verhuurcontract ondertekend.

Oplevering
In sommige gevallen verzorgt beHome de voor- en eindinspectie van de woonruimte. Indien gewenst bezichtigen wij nogmaals de verhuurde woonruimte en stellen een inspectierapport, en waar nodig, een inventarisatielijst op.
Gaat de verhuurperiode nog niet gelijk in maar bijvoorbeeld op de eerste dag van de nieuwe maand, dan maken we met u een afspraak voor de sleuteloverdracht.

< Vorige